Boek schaduwzuster simone van der vlugt

Datum van publicatie: 31.01.2019

Een heerlijk boek van begin tot eind. Lokale afbeelding gelijk aan Wikidata. Het leest heerlijk weg en voordat je het weet is helaas alweer uit.

Tenminste dat staat op de cover. Komt op me over als loze verdachtmakingen en het dwangmatig verzinnen van omstandigheden waardoor ik als lezer mee moet worden beziggehouden. Er speelden nog wel een aantal dingen waarvan ik de afloop wel zou willen weten.

De politie zit op een doodspoor, dit is de reden waarom Marlieke zelf op onderzoek gaat. Simone van der Vlugt levert Dit boek is echt een aanrader!

Een heerlijk boek van begin tot eind! Al heel vroeg in het verhaal wordt duidelijk dat Marjolein het niet gaat overleven.

Als Marjolein wordt vermoord blijft ze toch een belangrijk persoon. Over verdriet en vriendschap, schuldgevoel en cbd olie vergoeding zorgverzekeraar bevrijding… Meer.

Geschreven bij Schaduwzuster Jammer genoeg heb ik het boek al uit!

Nee, niets dan lof voor Simone
  • Je wilt hem in een Ruk uitlezen en vergeet alles om je heen.
  • Geschreven bij Schaduwzuster pakkend, spannend en echt verslavend!! Alkmaar 8 oktober

Tilburg 16 maart En het plot is zeer verrassend. Gepost door Tessa van der Linden op Simone van der Vlugt Ginevra. Bezorgopties We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling.

Van zulke boeken krijg ik nooit genoeg, ik weet niet wat het is met Simone maar ze weet me gewoon altijd mateloos te boeien met haar boeken. Raoul is een paar keer vreemd gegaan, hierdoor vertrouwd Marjolein hem niet.

  • Ik vond het schakelen tussen de zussen juist niet verwarrend.
  • Standdaarbuiten 26 februari

Goes 3 mei Geschreven bij Schaduwzuster Van de schrijfster had ik al eens iets gehoord! Aantal woorden motivatie boekkeuze:. Bv zo'n verhaal over leraar Luuk, Vee l beter dan nicci french. Simone van der Vlugt Schuld 16, loopt ook met een sisser af. Van der Vlugt's schrijfstijl blijf ik prettig vinden.

Navigatiemenu

Het plot nam voor mij een onverwachtse wending. Kan niet wachten tot haar volgende! Marlieke leefde in de schaduw van haar zus.

Inderdaad mis ik de echte spanning in het boek, maar dat neemt niet weg dat ik het een fijn boek vond. Net als het boek de De Reunie is ook schaduwzuster een geweldig boek.

Geschreven bij Schaduwzuster Het begin van het boek vond ik spannend. Deze twee komen afwisselend aan bod Tenminste dat staat op de cover.

Alle artikelen van Simone van der Vlugt

Door het wisselende perspectief blijft je interesse bij het boek en slokt je bijna op zou ik haast zeggen. In het begin is het verwarrend omdat er geschakeld wordt tussen een tweeling maar dat houd je scherp! Geschreven bij Schaduwzuster Nog beter dan de reunie!

  • Exacte vakken en informatica.
  • Ik heb het binnen 2 dagen uitgelezen, het hield me in zijn greep.
  • Heerlijk makkelijk weg te lezen boek
  • Geschreven bij Schaduwzuster In 1½ dag heb ik dit boek uitgelezen.

Ik heb De renie niet gelezen maar ga hem zeker alsnog kopen. Ik heb dit boek gekocht omdat ik helemaal weg was van het boek:. Zierikzee 16 oktober Je denkt er geen seconde langer meer aan.

Een boeiend boek waar je direct in zit zoals we gewend zijn van deze schrijster. Ik vind het zeker een aanrader. Thomas wou dat Marlieke zich gelukkig zou worden.

Samenvatting

In juni werd het boekje De ooggetuige als cadeau-uitgave gebruikt in het kader van de Maand van het Spannende Boek. Wel vond ik het een heel spannend verhaal en was ik aan het einde behoorlijk verrast. Aan de andere kant zien we Marlieke, de tweeling zus van Marjolein.

Tweelingzus Marlieke besluit te onderzoeken wie haar zus heeft vermoord en komt steeds dichter bij de waarheid.

Almelo 18 augustus. Marlieke gaat op zoek naar de moordenaar. Er zijn twee verhaallijnen, deze moet je goed uit elkaar houden.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies: