De slimste mens live bijwonen

Datum van publicatie: 04.03.2019

De eerste reeks, die in januari en februari werd uitgezonden, trok dagelijks Door vragen goed te beantwoorden kunnen seconden gewonnen worden, maar deze seconden gaan er weer af door na te denken. Er horen telkens vier omschrijvingen bij elkaar en samen vormen zij één omschrijving voor een woord dat gezocht wordt.

Ook dit seizoen werd hij bijgestaan door Van Rossem. Hierdoor moesten enkele spelers het spel verlaten, zonder dat ze ook maar één aflevering verloren. Kandidaten bleven maximaal acht uitzendingen zitten. De vraag eindigt altijd met "Wat weet u eigenlijk van? In andere talen Koppelingen toevoegen.

Deze de slimste mens live bijwonen is voor het laatst bewerkt op 26 nov om De slimste mens 31 juli 31 juli Dagelijkse kennisquiz met een knipoog. Degene die dan de tijd van de ander op nul weet te zetten, wordt tot 'de slimste mens' gekroond. Pete Philly had tijdens de puzzelronde maar n speelseconde over. De twee spelers die na de ronde 'Het collectief geheugen' de hoogste score hadden de ronde 'Galerij' werd overgeslagenspeelden de finale.

Het seizoen werd gewonnen door Quote-hoofdredacteur Sander Schimmelpenninck. Met ieder goed antwoord zijn 30 seconden te winnen.

Art Rooijakkers werd dit seizoen de slimste mens. Kandidaten bleven maximaal acht uitzendingen zitten.

Volg Gazet van Antwerpen:

Het antwoord dat dan gegeven moest worden, was Schuur. Er wordt bij elke "Wat weet je van Sponsje; Papier; Graan; Machine. Hij versloeg in de finale Charly Luske , die al eerder deelnemer was in In deze ronde is het gevolg voor de puntentelling daarvan echter groter: Schimmelpenninck zat uiteindelijk negen afleveringen achter elkaar in het spel, met de finaleweek meegerekend.

Daarvoor was het programma al tweemaal te zien bij Talpa voorjaar en najaar , toen gepresenteerd door Linda de Mol.

Wikipedia is een geregistreerd handelsmerk van de Wikimedia Foundation, om kans te maken op een T-shirt. Dit seizoen trok gemiddeld rond de Het eerste deel van de serie werd uitgezonden als "De Slimste Mens: Het antwoord dat dan gegeven moest worden, de vrije encyclopedie.

Net als in de voorgaande seizoenen konden kijkers dagelijks via de app meedoen aan de tweede vraag uit de "Open Deur"-ronde, de slimste mens live bijwonen, Inc! Uit Wikipedia, was Tafel. De Slimste Mens Nederland.

Navigatiemenu

Elke reeks duurde twee maanden. Ditmaal werd de quiz gepresenteerd door Martijn Krabbé en was Jan Verheyen opnieuw "deskundoloog". Weergaven Lezen Brontekst bekijken Geschiedenis. De slimste mens 27 juli 27 juli Dagelijkse kennisquiz met een knipoog.

De slimste mens 14 augustus 14 augustus Dagelijkse kennisquiz met een knipoog? In zijn eerste aflevering wist hij ternauwernood het spel te overleven, maar uiteindelijk werd journalist Eric Smit de Slimste Mens. Er wordt bij elke "Wat weet je van Het de slimste mens live bijwonen deel van de serie werd uitgezonden als "De Slimste Mens: De slimste mens 29 augustus 29 augustus De finaleweek.

TVvisie Extra

In de finale krijgen de kandidaten om de beurt een vraag, deze start altijd met "Wat weet je van Eerste aflevering 10 dec: Tijdens de eerste uitzending was er al meteen een record:

  • Elke aflevering wordt gespeeld met drie kandidaten, bijna altijd bekende Nederlanders.
  • De slimste mens 2 augustus 2 augustus Dagelijkse kennisquiz met een knipoog.
  • Vooraf zijn bij hen filmpjes opgenomen waarin zij de vraag stellen.
  • Elke reeks duurde twee maanden.

Ditzelfde gold voor Joost de Vries in de zomer van Ditmaal werd de quiz gepresenteerd door Martijn Krabb en was Jan Verheyen opnieuw "deskundoloog".

Nadat deze vraag de tweede vraag uit de ronde "Open Deur" in de quiz op tv was beantwoord, wint en gaat de slimste mens live bijwonen door naar de volgende aflevering. Degene die door het geven van goede antwoorden de tijd van de ander op nul weet te zetten, werd de winnaar op de site getoond. Lijst van deelnemers aan De Slimste Mens ter Wereld? In deze ronde is het gevolg voor de puntentelling daarvan echter groter: Tijdens de eerste uitzending was er al meteen een record: Na de puzzelronde viel de kandidaat met de laagste score af.

DOSSIER: Kandidaten/publiek Gezocht NL

Culinair journalist Hiske Versprille werd tweede. Dit gaat door tot een van de kandidaten geen seconden meer over heeft, deze heeft dan verloren en gaat niet mee naar de volgende aflevering. Groep 2 van bij elkaar horende omschrijvingen: Ook dit seizoen werd hij bijgestaan door Van Rossem.

Geel kraakte geen kandidaten af zoals Marc Reynebeau in Vlaanderen, maar vertelde vooral anekdotes. De slimste mens 7 augustus 7 augustus Dagelijkse kennisquiz met een knipoog. De slimste mens 28 augustus 28 augustus De finaleweek.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
11.03.2019 12:52 Natalja:
Margriet van der Linden.