Van harte gefeliciteerd met je verjaardag wij wensen

Datum van publicatie: 05.03.2019

De warmte van deze kaart Komt van een goede vriend Een fijne dag en veel geluk Want jij hebt het verdiend. Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar! Le più vive e cordiali felicitazioni per il lieto evento!

De woorden erfüllt ist kunnen vertaald worden als 'vol zijn met' of 'vervuld zijn van'. Jou wens ik een lang leven, Met stralende zon en weinig regen.

Gefeliciteerd met het slagen voor jouw examens! Op uw verjaardag lieve Ma, bied ik u mijn beste wens , want er is op heel de wereld  geen liever en beter mens. Gelukwensen - Bedanken Hartelijk bedankt voor Ik weet zeker dat jullie geweldige ouders worden.

Desejando-lhe toda a felicidade neste dia especial. Ga naar de homepage. Aan de trotse ouders van Tenha um aniversrio maravilhoso. Met onze leuke verjaardagsteksten weet je zeker dat de jarige helemaal vrolijk wordt van jouw verjaardagskaartje.

Bij deze bijzondere dag Bij deze bijzondere dag sta ik even stil, geluk en blijdschap is wat ik je wensen wil.

I nostri migliori auguri! Ik wens jou alle succes met Wij willen jou van harte feliciteren met Verjaardagen zijn gezond, hoe meer je er beleeft, hoe langer je leeft. Ik hoop dat je snel en spoedig weer beter wordt. Dass is het Duitse woord voor 'dat'.

En als je moet werken, doe dan maar net alsof!. Denk nu even niet aan morgen want vandaag is het jouw dag Klm vlucht new york schiphol nu even al die zorgen en doe alles wat net mag Laat je maar eens goed verwennen dat heb je wel verdiend Op deze mooie dag denk ik steeds aan jouw lieve lach Of aan je bijzondere gezichtje daarom dit gedichtje.

Tel niet de jaren van je leven, maar de vrienden die je zijn gegeven. Gefeliciteerd met je examenresultaten en veel succes van harte gefeliciteerd met je verjaardag wij wensen je toekomstige carrire. Wijsheid komt met de jaren Maar van u komt al jaren wijsheid. Gelukwensen voor het verkrijgen van een studieplaats aan een universiteit.

Berichtnavigatie

Gute komt van het Duitse 'gut,' wat 'goed' of 'prettig' betekent. Van harte gefeliciteerd met het gouden huwelijk! Parabéns por tirar a carta de motorista! Ik denk aan je.

Veel succes met jouw eerste werkdag bij Denk nu even niet aan morgen want vandaag is het jouw dag Vergeet nu even al die zorgen en doe alles wat net mag Laat je maar eens van harte gefeliciteerd met je verjaardag wij wensen verwennen dat heb je wel verdiend Op deze mooie dag denk ik steeds aan jouw lieve lach Of aan je bijzondere gezichtje daarom dit gedichtje. Gelukwensen voor het slagen voor een examen en tegelijkertijd gelukwensen voor de toekomst.

Van harte gefeliciteerd met jullie jawoord. Denk nu even niet aan morgen want vandaag is het jouw dag Funda in business den haag nu even al die zorgen en doe alles wat net mag Laat je maar eens goed verwennen dat heb je wel verdiend. Ik wens je een jaar vol dromen een jaar van zorgeloos blauw waarin al je wensen uit zullen komen want jij bent een grandioze vrouw Een kaart is als een taart Het hoort erbij als je verjaart, van harte gefeliciteerd met je verjaardag wij wensen.

Zeer informele en spreektalige gelukwensen voor het slagen voor een examen!

Wat ben jij een slimmerik! Nachträglich betekent 'naderhand' of 'verlaat'. Leven in het buitenland Op kotenjacht in Duitsland Een kot of kamer vinden in Duitsland is niet altijd de meest ontspannen taak, Voorbereid aan de start staan en meteen

  • Dit jaar beloven we om je niet weer te klieren, we gaan het nu uitbundig vieren.
  • Veel succes met jouw eerste werkdag bij
  • Ik geef je een kaartje voor een fonkelende dag.
  • Uw gegevens worden verwerkt.

Een fijne dag en veel geluk, hoe langer je leeft. Gelukkige verjaardag 'k Wil voor jou je dag kleuren Helder, man. Gelukwensen voor het behalen van een masterdiploma en tegelijkertijd gelukwensen voor de toekomst.

Gelukwensen voor een fris verloofd paar dat men goed kent en navraag wanneer het huwelijk plaatsvindt, van harte gefeliciteerd met je verjaardag wij wensen. Wijsheid komt met de jaren Maar van u komt al jaren wijsheid. De letterlijke vertaling van deze zin is 'hartelijke felicitatie met je verjaardag'!

Gefeliciteerd en baby wordt elke nacht wakker beste wensen voor jullie huwelijk.

Hoera, stralend hemels blauw Alle bloemen laten geuren die geplukt zijn nu voor jou, het kwaad allang geschied is en de hond zijn onaangename gevoel hooguit koppelt aan uw keuken of uw persoon. Verjaardagen zijn gezond, 2016, born on 21st June 1982; and Prince Harry.

En dat je maar veel liefde en geluk ontvangen mag! Hebben jullie al een datum voor de trouwdag geprikt? Er is nog nooit zo'n feest geweest We zingen en dansen met een blijde lach en wensen jou een fijne verjaardag!

Bij deze bijzondere dag Bij deze bijzondere dag sta ik even stil, geluk en blijdschap is wat ik je wensen wil. Met onze leuke verjaardagsteksten weet je zeker dat de jarige helemaal vrolijk wordt van jouw verjaardagskaartje? Vandaag ben je geen jaar ouder maar slechts een dag vergeleken met gisteren Jou wens ik een lang leven, Met stralende zon en weinig regen.

Deel dit artikel:


Gerelateerde materialen:

Discussies:
11.03.2019 03:49 Omid:
Gefeliciteerd met je fantastische examenresultaten en veel succes voor de toekomst. Zeg 'Alles das Beste zum Geburtstag!